Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش درست کردن ژله آجیل

تاريخ : ۲۸ بهمن
بازديد : 312

آموز درست کردن ژله آجیل

ژله آجیل یکی از دسرهای خوشمزه ای است که روش تهیه آن نیز بسیار ساده است و به دلیل سادگی و خوشمزگی آن طرفداران بسیار زیادی دارد. گهر در این بخش اموزش تهیه ژله آجیل را منتشر می کند.

prepare2 jelly2 nuts1 آموزش درست کردن ژله آجیل

طرز تهیه ژله آجیل

اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.

نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )

منبع: گهر

بخوانید :   آموزش رفع ریپورت تلگرام از طریق ربات spambot@
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي