آموزش درست کردن ژله آجیل

تاريخ : 17 فوریه

آموز درست کردن ژله آجیل

ژله آجیل یکی از دسرهای خوشمزه ای است که روش تهیه آن نیز بسیار ساده است و به دلیل سادگی و خوشمزگی آن طرفداران بسیار زیادی دارد. گهر در این بخش اموزش تهیه ژله آجیل را منتشر می کند.

آموزش درست کردن ژله آجیل, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

طرز تهیه ژله آجیل

اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد (که به دمای اتاق رسیده) را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آن را برگردانید.

نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه ( پسته، بادام، بادام هندی، گردو، می توانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید )

منبع: گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي