ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد آموزش تهیه کاناپس قارچ صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
آموزش تهیه کاناپس قارچ
مواد لازم برای کاناپس قارچ :
کره | 50 گرم |
پیازچه | 100 گرم |
قارچ | 400 گرم |
گشنیز یا جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 قاشق سوپخوری |
شیر | 1.5 پیمانه |
پنیر پیتزا | به ميزان لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
نان تست | به مقدار لازم |
طرز تهیه کاناپس قارچ :
کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم قارچ و پیازچه خرد شده را به کره اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی قارچ تفت خورد آرد را اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد شیر را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل و گشنیز را اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم روی نان تست تقریبا یک قاشق از مواد ریخته و کاملا پخش می کنیم و کمی پنیر پیتزا می ریزیم و در فر 180 درجه قرار می دهیم تا پنیر آب شود.