پیتزا یکی از غذاهای مورد علاقه ایرنیان است که با توجه به تنوعی که در پخت آن وجود دارد، در این مطلب به یکی دیگر از انواع پخت پیتزا به نام پیتزا فلفل گیاهی می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا گیاهی :
طرز تهیه پیتزا فلفل گیاهی :
گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمهایها را به درازا دو نیم و غشا و دانههای آن را خارج کنید.
نیمههای فلفل دلمهای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید پخته شود.
سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفلها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند، پوست فلفلها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.
فلفلها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه) فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
ترکیب فلفل دلمهای را روی نان پیتزا به صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید. اجازه دهید پیتزا به مدت ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.