طرز تهیه باقلا قاتوق غذای خوشمزه گیلانی ها
در این مطلب از سری مطالب پیشین که غذای سنتی و اصیل ایرانی را آموزش داده ایم، طرز تهیه باقلا قاتوق که ی غذای گیلانی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۱۰۰ گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
- ۲ ق س شوید خشک
- ۴ عددسیر
- ۲ عدد تخممرغ
- ۲ ق س روغن
- ۲ لیوان آب
- به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
۱. باقلای خشک را از ۶ ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
۲. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
۳. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
۴. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
۵. وقتی باقلا پخت تخممرغها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخممرغ ها روی خورش ببندند.بعد از ۱۰ دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.