آموزش پخت شیرینی پفکی گردویی
دنیای شیرینی ها نامحدود هست این روزها با روشها و البته ترفندهای مختلف میشه شیرینی های خوشمزه درست کرد.در این مطلب آموزش پخت شیرینی پفکی رو خدمتتون تهیه کردیم
شیرینی پفکی گردوئی
زرده تخم مرغ ۳ عدد . وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
خاک قند ۱/۴ پیمانه . گردو خرد شده ۱ و ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه: فر را روشن کنید و حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد را انتخاب کنید.
تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید. زرده ها را با خاک قند و وانیل خوب هم بزنید تا کشدار شوند، سپس گردو خرد شده را داخل آن بریزید و کاملا باهم مخلوط کنید. اگر مواد شل شدند، کمی گردو اضافه کنید تا کشدار باشند.
کاغذ شیرینی را کف سینی فر پهن کنید و سپس با قاشق از مواد شیرینی روی آن بریزید و سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.