X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش پخت شیرینی پفکی گردویی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱ دی
بازديد : 750

دنیای شیرینی ها نامحدود هست این روزها با روشها و البته ترفندهای مختلف میشه شیرینی های خوشمزه درست کرد.در این مطلب آموزش پخت شیرینی پفکی رو خدمتتون تهیه کردیم

egg walnut آموزش پخت شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردوئی

زرده تخم مرغ ۳ عدد  .  وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

خاک قند ۱/۴ پیمانه  .  گردو خرد شده ۱ و ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه: فر را روشن کنید و حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد را انتخاب کنید.

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید. زرده ها را با خاک قند و وانیل خوب هم بزنید تا کشدار شوند، سپس گردو خرد شده را داخل آن بریزید و کاملا باهم مخلوط کنید. اگر مواد شل شدند، کمی گردو اضافه کنید تا کشدار باشند.

کاغذ شیرینی را کف سینی فر پهن کنید و سپس با قاشق از مواد شیرینی روی آن بریزید و سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

(V 3,009 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   دستور پخت پودینگ شکلات نعنا

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي