مطالب پيشنهادي
.

طرز تهیه کباب فسنجانی غذای لذیذ و متفاوت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱ آبان
بازديد : 332

کباب همیشه مورد علاقه بسیاری از افراد بوده است. در ادامه طرز تهیه کباب فسنجانی که یک غذای لذیذ و متفاوت است را منتشر می کنیم.

1020783 1351 طرز تهیه کباب فسنجانی غذای لذیذ و متفاوت

مواد لازم برای کباب فسنجانی

گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ :۶۰۰ گرم
پیاز :۱ عدد متوسط
گردو آسیاب شده :۲۰۰ – ۳۰۰ گرم
رب انار :یک فنجان سر پر
نمک ,فلفل , زعفران دم کرده :به میزان دلخواه


طرز تهیه کباب فسنجانی

ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم
سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم
بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند
پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند
ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه سمنو خانگی

نکات تکمیلی در مورد کباب فسنجانی

کباب فسنجانی جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کباب فسنجانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

(V 595 , 1 today)
.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
X بستن تبليغات
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي