X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه قرابیه شیرینی محلی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۴ فروردین
بازديد : 236

قرابیه یک نوع شیرینی ویژه استانهای ترک زبان است که بسیار خوشمزه و البته مقوی هم هست 🙂 شاید شما هم یکبار قرابیه خورده اید و حسابی دوست داشته اید اما امکان خرید مجدد ندارید . در ادامه با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه خودتان می توانید درست کنید

طرز تهیه قرابیه طرز تهیه قرابیه شیرینی محلی

قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می شود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.

مواد لازم برای قرابیه :

بادام پوست گرفته ی خام  ۱۵۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
 سفیده ی تخم مرغ  ۳ عدد
 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مخلوط پسته، بادام و شکر به میزان لازم

طرز تهیه قرابیه :
بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شکر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

بخوانید :   روش های پخت صحیح غذاهای تنوری

اگر خمیر سفت شد، کمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر، سفید شود.

سپس آن را داخل قیف پارچه ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

آن گاه داخل سینی کاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شکر بپاشید.

بعد در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی رنگ شود.

پس از سرد شدن، شیرینی را از کاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری کنید.
این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشک می شود.

(کل ۲۰۰ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي