X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

شکلات تلخ تخته ای با دانه چیا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۲ اسفند
بازديد : 791

افرادی که در مناطق سردسیر زندگی می کنند و زمستان های برفی طولانی مدتی دارند باید بدانند که برف لایه هایی از پوشش مرطوب سطح پوست را از بین می برد. پس چه کار باید کرد؟ شکلات. برای اینکه کاکائوی طبیعی و شکلات تلخ نه تنها باعث بهبود حال شما می شوند بلکه به مرطوب نگه داشتن پوست و زیباتر شدن آن نیز کمک می کنند.

1 chocolate bark recipe شکلات تلخ تخته ای با دانه چیا

چرا شکلات برای پوست مفید است؟
فلاوانولس ماده ای است که بطور طبیعی در دانه های کاکائو وجود دارد و به گردش خون و گشاد شدن عروق کمک می کند. این فرایند باعث می شود که مواد غذایی در بین اعضای مختلف بدن از جمله پوست راحت تر پخش شود. مطالعه ای که در ماه ژوئن ۲۰۰۶ انجام گرفته بود به این نتیجه رسید که فلاوانولس موجود در کاکائو از تخریب پوست در برابر تابش اشعه ماورابنفش خورشید جلوگیری و جریان خون را به سمت پوست هدایت کرده ، پوست را ضخیم تر و مستحکم تر می کند. بعلاوه مانع از دست رفتن رطوبت پوست شده و نمای ظاهری آن را بهبود می بخشد. علاوه بر موارد ذکر شده، از کره کاکائو برای تهیه محصولات آرایشی مرطوب کننده و زیبایی نیز استفاده می کنند.

بخوانید :   اصول خرید یک تشک مناسب

چیا و شکلات
فواید زیادی در خوردن دانه چیا وجود دارد. دانه های چیا سرشار از فیبر هستند که نقش مهمی را در هضم غذا برعهده دارد. همچنین باعث کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی می شوند. وقتی که همراه با شکلات مصرف شوند، تبدیل به یک بسته غذایی منحصر بفرد سرشار از اسید چرب امگا۳، آنتی اکسیدان ها ، پروتئین ، کلسیم ، منیزیم و آهن می شود.

دستور تهیه شکلات تلخ تخته ای
این دستور تهیه خوشمزه به چند کاسه ، ظرف سس ، کف گیر یا کاردک ، ورقه های شیرینی پزی ، ورقه کاغذی و کمی قدرت نیاز دارد.

مواد لازم:
۳۰۰ گرم شکلات تلخ ۷۰%
۲ قاشق چایخوری پودر نسکافه فوری
نصف فنجان گردوی خرد شده
نصف فنجان پسته خرد شده
نصف فنجان بادام خرد شده
۱ قاشق غذاخوری دانه چیا

طرز تهیه:
شکلات و نسکافه را با هم مخلوط کنید، روی حرارت قرار دهید تا ۴/۳ شکلات آب شود. سپس از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا یک دست شود. دانه چیا و گردو و پسته را داخل آن ریخته و هم بزنید مخلوط را روی یک کاغذ خوراکی ریخته و بطور یکنواخت پخش کنید سپس آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در یک جای خنک قرار دهید تا کاملا ببندد. بعد از سفت شدن آنرا تکه تکه کرده و سرو کنید.

بخوانید :   آیا می دانید شکلات و کاکائو چه تفاوتی دارند؟ خواص کاکائو برای سلامتی بدن را اینجا بخوانید
 منبع: آی بانو
(کل ۱,۴۰۶ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي