X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور پخت دلمه برگ مو ته دیگ دار

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۸ دی
بازديد : 920

دستور پخت دلمه برگ مو ته دیگ دار

gpkdjdirlao5apnt8dd دستور پخت دلمه برگ مو ته دیگ دار

دستور پخت دلمه برگ مو ته دیگ دار

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت

مواد اولیه :

برنج                                                  ۱پیمانه
برگ مو                                                 ۱کیلو
گوشت ۱۵۰گرم                میزان لازم برای ته ظرف
گشنیز نصف پیمانه                    (ساطوری شده)
جعفری نصف پیمانه                    (ساطوری شده)
نعنا نصف پیمانه                         (ساطوری شده)
پیازچه نصف پیمانه                     (ساطوری شده)
کره                                                    ۵۰گرم
گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۲عدد         (نگینی شده)
فلفل                                           به میزان لازم
نمک                                            به میزان لازم
کاری                                           به میزان لازم
روغن                                 ۳قاشق سوپ خوری
سیر                                                    ۵حبه
آبلیمو                                        به میزان لازم
آب                                            به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را به مدت ۱ ساعت به همراه نمک خیس کنید. برگ مو را شسته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا کمی نرم شود. ۱۵۰گرم گوشت را کاملاً ریز کنید به طوری که خیلی ریزتر از گوشت قیمه باشد. برنج، گشنیز، جعفری، نعنا، پیازچه، نیمی از کره، گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل و کاری و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۱ عدد برگ‌مو را پهن کرده مقداری از این مایه را داخل برگ‌مو گذاشته و آن را به صورت بقچه‌ای یا لوله‌ای بپیچید، روغن را ته ظرف مورد نظر بریزید سپس گوشت را نمک و فلفل و ادویه زده و ته ظرف پهن کنیدشعله را کمی زیاد کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک ردیف دلمه پیچیده شده را روی گوشت بچینید، سپس روی آن مقداری برگ نعنا با چند حلقه سیر و چند برش کره گذاشته و دوباره روی آن دلمه بچینید. رب گوجه را ابتدا در مقداری روغن یا کره سرخ کرده و بعد در مقداری آب (به اندازه‌ای که روی دلمه را بگیرد) حل کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و روی دلمه‌ها بریزید. بشقابی را روی دلمه‌ها قرار داده و جسم سنگینی داخل بشقاب بگذارید تا سنگینی آن باعث شود که دلمه‌ها باز نشود و قابلمه را مجددا روی حرارت قرار داده و ابتدا حرارت را زیاد کنید و وقتی غذا شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده و بگذارید آب دلمه کشیده شده و به روغن بیفتد. ۱۰ دقیقه قبل از اتمام پخت مقداری آبلیموی تازه به دلمه اضافه کنید. هنگامی‌که غذا آماده شد، گاز را خاموش کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید، سپس ظرفی را روی قابلمه قرار داده و قابلمه را روی ظرف برگردانید تا ته‌چین گوشت روی دلمه‌ها قرار گیرد. می‌توانید ته‌چین را تکه‌تکه کرده و روی دلمه‌ها قرار دهید.

(کل ۱,۲۲۰ , ۱ آمار امروز)
بخوانید :   طرز تهیه فینگرفود سالاد پنیر کبابی هالومی
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي