X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ فروردین
بازديد : 381

دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دوپیازه آلو دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی

سیب زمینی را آبپز می کنیم و مکعبی خرد می کنیم بعد پیاز را خرد می کنیم و آن را تفت می دهیم تا طلایی شود بعد رب گوجه اضافه می کنیم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود بعد سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفل اضافه می کنیم دوپیازه یعنی به ازای دو پیاز یک سیب زمینی استفاده می کنیم. (شیرازی های عزیز به سیب زمینی آلو می گویند)

 

بخوانید :   راهنمای کنترل خشم در خیابان
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي