X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ فروردین
بازديد : 168

دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دوپیازه آلو دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی

سیب زمینی را آبپز می کنیم و مکعبی خرد می کنیم بعد پیاز را خرد می کنیم و آن را تفت می دهیم تا طلایی شود بعد رب گوجه اضافه می کنیم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود بعد سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفل اضافه می کنیم دوپیازه یعنی به ازای دو پیاز یک سیب زمینی استفاده می کنیم. (شیرازی های عزیز به سیب زمینی آلو می گویند)

 

(V 74 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   دستور تهیه گبولی گوشت

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي