آموزش درست کردن پاستا با سس گوجه فرنگی
مواد مورد نیاز
عدد گوجه فرنگی پخته شده
4/1 فنجان برچ ریحان تازه
یک قاشق غذاخوری جعفری
یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده (به اندازه دو حبه)
4/1 فنجان روغن زیتون
نمک و فلفل
یگ بسته اسپاگتی 500 گرمی
پنیر پارمیزان رنده شده موقع سرو کردن (اختیاری)
گوجه فرنگی ها، ریحان، جعفری و سیر را جداگانه خرد کرده و در روغن زیتون با هم مخلوط کنید.
در یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید و قدری نمک در آن بریزید و پاستا را داخل آن بریزد تا کاملا بپزد. سپس آن را آبکشی کنید. و سس که از قبل درست کرده بودید را رویش بریزید.