X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه آش امام قزوین

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۴ بهمن
بازديد : 79

⚡⚡⚡

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش تهیه آش امام قزوین

how2 prepare2 imam1 آموزش تهیه آش امام قزوین

طرز تهیه آش امام قزوین

مواد لازم برای آش امام :

گوشت گردن و یا سردست گوسفندی  ۱ کیلوگرم
آب قلم ۲ پیمانه  یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه
لوبیا قرمز  ۱ پیمانه
 لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
پیاز سرخ شده ۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

نکته برای تهیه آش امام قزوین :

پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.

این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان می توانید فلفل اضافه کنید.

 

حبوبات را باید از شب قبل و در جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آن را عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می شود.

بخوانید :   نشانه ها و علایم طلاق قبل از ازدواج

 

طرز تهیه آش امام قزوین :

ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می کنیم و یا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم.

 

بعد در قابلمه ای جداگانه ۳ لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می کنیم.

 

عدس و برنج را هم اضافه می کنیم. بعد زردچوبه را با مقداری روغن تفت می دهیم و اضافه می کنیم. وقتی زردچوبه را با روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگ تر می شود. ۱ پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می کنیم. و می گذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

 

بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره می کند و اجازه می دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

بخوانید :   دستور تهیه مرغ چشم بلبلی

 

یک ربع آخر ۱ پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم را به آش اضافه می کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین می کنیم.

 

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي