طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع

طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع

سالادها مناسب ترین غذاها برای تابستان هستند. در کنار فواید بی شماری که برای سلامتی دارند (کاهش احتمال سرطان، ایدز و کاهش وزن)، آنها را می توان در طعم های مختلف و خیلی راحت تهیه کرد.

سالاد کلم با انبه و نعناع ( برای 10 نفر)

طرز تهیه سالاد کلم و انبه به همراه نعناع

مواد لازم

2 عدد انبه ، پوست گرفته ، هسته کنده شده و خرد شده
500 تا 700  گرم  کاهو چینی ، خیلی نازک خرد شود
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
1/2 پیاز قرمز ، ریز خرد شده
6 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، حدود 2 عدد لیمو
1/4 فنجان سرکه برنج
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی
1/4 قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
1/4 فنجان برگ نعنای تازه ، خرد شده
1 فنجان  بادام هندی بوداده ، درشت خرد شده

طرز تهیه:
انبه ها ، کلم ، فلفل و پیاز قرمز را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. آب لیمو ، روغن ، سرکه و نمک و فلفل قرمز را داخل یک ظرف دیگر باهم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید.شما می توانید این سالاد را به سرعت سرو کنید یا در یخچل به مدت یک ساعت نگهداری کنید. قبل از سرو سالاد روی آن برگهای نعنا و بادام هندی را بریزید.

اطلاعات تغذیه ای

هر وعده ،معادل 1/2 فنجان حاوی:

کالری : 82، چربی : 2.8 گرم، کربوهیدرات : 13.1 گرم ، فیبر: 1.4 گرم، پروتئین : 1.7 گرم

منبع: ibanoo.ir

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند