مواد غذایی را اینطور سرخ کنید تا چاق نشوید

مواد غذایی را اینطور سرخ کنید تا چاق نشوید

چاق هستین ، کلافه شدین که نمیتونین غذاهای سرخ کردنی بخورید؟ کلافه شدین وقتی دست به سرخ کردنی میزنین یاد چاقی می افتید و ناامید می شوید؟

ما در اینجا روشهایی برای سرخ کردن مواد غذایی به شما نشان می دهیم که خندان به سر ظرف غذاهای سرخ کرده بروید 🙂

مواد غذایی را اینطور سرخ کنید تا چاق نشوید
مواد غذایی را اینطور سرخ کنید تا چاق نشوید


_ در صورتی که نیاز به سرخ کردن غذا است توصیه می کنیم از روغن کلزا و کانولا که حاوی امگا 3هستند و چربی‌های مفید را به ما می‌رسانند، استفاده شود. 

_ استفاده از روغن‌های جامد بخاطر فرآیندهای هیدروژن اسید چربی ترانس بالایی دارند که دشمن قلب محسوب می‌شود.

_ کره به دلیل داشتن چربی‌های اشباع گزینه‌ مناسبی برای سرخ کردن محسوب نمی‌شود.

_ بهتر است، برای سرخ کردن از تابه های دوطرفه که حداقل روغن را جذب می کند استفاده شود یا این که ته سینی فر را چرب کنیم و از آن برای سرخ کردن استفاده کنیم.

_ برای غذاهایی که روغن زیادی به خود می گیرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنیم و به صورت آبپز مصرف کنیم و همچنین سبزی را یا سرخ نکنیم یا اگر مجبور به سرخ کردن هستیم آن را یک تفت مختصر بدهیم.

منبع : yjc.ir

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند