رازهایی در مورد چشم که پزشکان هرگز نمی گویند

عینك آفتابی‌ای را انتخاب كنید كه به اندازه كافی برای جلوگیری از ورود اشعه از بالا و پایین بزرگ باشند حتی اطراف آن نیز ضخیم باشد، اگر از لنز استفاده می‌كنید محافظ UV را بخواهید.

4 راز چشم که پزشکان هرگز نمی گویند

رازهایی در مورد چشم که پزشکان هرگز نمی گویند

۱ـ‌ هرگز از دستمال كاغذی یا دستمال‌های توالت برای پاك كردن شیشه عینك خود استفاده نكنید زیاد جالب نیست.این دستمال‌ها از چوب ساخته شده اند و شیشه‌های عینك شما را خش می‌اندازند.

 

۲ـ‌ عینك‌های آفتابی پولاریزه برای كم كردن حساسیت نسبت به نور و بازتاب آن از اجسام براق، بسیار مناسب هستند، اما برای دیدن صفحه‌های موبایل یا سیستم‌های راهیاب، شما را با مشكل مواجه خواهند كرد. این مشكل حتی برای دیدن صفحه‌های دستگاه‌های خودپرداز جدی‌تر خواهد بود.

 

۳ـ‌ بسیاری از ما فكر می‌كنیم، پس از یك جراحی چشم، بسرعت می‌توانیم به زندگی عادی خود برگردیم، اما در واقع برای بسیاری از افراد، این زمان، مقادیری بیشتر طول می‌كشد. پس از این‌كه مجبور شویم روی یك متن چند صفحه‌ای تمركز كنیم، متوجه می‌شویم آنقدر‌ها هم كه فكر می‌كنیم كار ساده‌ای نیست و به زمانی بیش از این نیاز است.

 

۴ـ‌ بسیاری از مردم می‌دانند كه اشعه ماوراء بنفش (UV) به پوست آسیب جدی می‌رساند، اما نمی‌دانند كه این اشعه برای چشمان نیز مضر است. آیا شما از كسانی هستید كه تنها زمانی‌كه آسمان آفتابی است، عینك می‌زنید؟ مثل این می‌ماند كه بگویید من فقط گاهی اوقات سیگار می‌كشم!

 

عینك آفتابی‌ای را انتخاب كنید كه به اندازه كافی برای جلوگیری از ورود اشعه از بالا و پایین بزرگ باشند حتی اطراف آن نیز ضخیم باشد، اگر از لنز استفاده می‌كنید محافظ UV را بخواهید.

 

نکته:

برای جلوگیری از مشکل دید، شیشه ضدخش خریداری کنید.

در صورت عدم استفاده از عینک، آن را داخل جاعینکی و در جایی امن قرار دهید.

در صورت اجبار، می‌توانید آن را با یک یا دو قطره سرکه و یک دستمال تمیز پاک کنید. سرکه را در مورد لنزهای طلقی به کار نبرید.

از گوشه لباس خود برای تمیز کردن عینک استفاده نکنید. اغلب پارچه‌ها دارای الیاف ساینده‌ای هستند که روی شیشه خش و لکه به جا می‌گذارند.

 

منبع:جام نیوز

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه