مطالب پيشنهادي

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : 2 فروردین
بازديد : 217

دوباره گرم کردن غذا در تعداد دفعات باعث می شود میکروب بیشتری جذب آن ها شود و باعث مسمومیت می شود. مواد غذایی قابل استفاده را بهتر است در حد مصرف یک وعده طبخ کرد. زیرا گرم کردن مجدد مواد غذایی ارزش غذایی آن ها را کم می کند. در این بخش از گهر مقاله ای در رابطه با گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند ، را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

قارچ 

قارچ از آن دسته از غذاهایی است که بهتر است بلافاصله پس از پخت مصرف شود و اگر اضافه آمد آنرا سرد مصرف کنید. این در مورد سوپ ها و”ریزوتو” (نوعی برنج ایتالیایی ) که در تهیه آن از قارچ استفاده می شود نیز صدق می کند. با گرم کردن قارچ تغییراتی در ترکیب پروتئین وحتی مزه این غذا ایجاد می شود که بسیاری از مشکلات گوارشی را سبب شده و خاصیت خود را از دست می دهد.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

مرغ

دوباره گرم کردن مرغ نیز مانند قارچ باعث تغییر ترکیب پروتئین در آن می شود. بنابراین توصیه می شود که با درجه حرارت پایین آن را گرم کنید. خصوصا این که مرغ نسبت به گوشت قرمز پروتئین بیشتری دارد. اگر می خواهید آن را گرم کنید با درجه حرارت پایین و به مدت طولانی این کار را انجام دهید.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

سیب زمینی

سیب زمینی از آن دسته مواد غذایی است که ارزش غذایی زیادی دارد و با گرم کردن مجدد خواص غذایی آن از بین می رود ویا حتی سمی می شود. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید ویا اینکه آن را سرد سرو کنید. سیب زمینی سرشار از نشاسته است. این ماده مغذی به مدت طولانی شمارا سیر نگه می دارد. اگر می خواهید برای چند روز تاس کباب درست کنید،سیب زمینی آن را در همان روز که مصرف می کنید اضافه کنید.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

اسفناج

اسفناج حاوی درصدبسیار بالایی نیترات است که گرم کردن مجدد این غذا نیترات موجود آن را به نیتریت تبدیل می کند که ماده ای سرطان زا است، بنابراین اسفناج را تازه تازه و بلافاصله پس از پخت مصرف کنید.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

چغندر

چغندر هم مانند اسفناج حاوی نیترات است که با گرم کردن دوباره تبدیل به ماده ای خطرناک می شود، البته به این معنا نیست که شما نمی توانید دوباره آن را مصرف کنید فقط می گوییم دوباره آن را گرم نکنید.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

کرفس

از کرفس اغلب در تهیه سوپ استفاده می شود باید این سبزی را تازه تازه مصرف کنید، کرفس هم حاوی نیترات است، اگر می خواهید سوپ را دوباره گرم کنید بعد از پختن ، کرفس وهویج آن را جدا کنید.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

تخم مرغ

تخم مرغ یکی از پر خطرترین مواد غذایی است که اگرآن را بادرجه حرارت زیاد گرم کنید سمی می شود، این در مورد مواد غذایی مثل سس که در آن تخم مرغ به کار رفته صدق نمی کند و شامل غذاهایی می شود که تخم مرغ پخته و یا سرخ شده در آن به کار رفته است.

گرم کردن مجدد غذاهایی که ضرر دارند !, جدید 1400 -گهر

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي