شیرینی گوش فیل از شیرینی های خوشمزه مخصوص ماه رمضان است. طعم شیرینی گوش فیل مانند زولوبیا بامیه است اما شیرینی گوش فیل حالت چیپسی دارد و برای افرادی که شیرینی زیاد زولوبیا بامیه را نمی پسندند این شیرینی انتخاب مناسبی است که در این بخش از گهر دستور پخت این شرینی خوشمزه را به همراه فیلم آموزش آن برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.
دستور پخت شیرینی گوش فیل خوشمزه
مواد لازم
شیر یا ماست 1/2 لیوان
روغن یا کره 5 قاشق غذاخوري
بيكينگ پودر 1 قاشق چایخوري
آرد 500 گرم
نمک مقداری
برای شربت گوش فیل:
شکر ۳ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دم شده ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول:
برای تهیه شربت، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آمده و تمام شکر حل شود. زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از چند جوش و کمی غلیظ شدن شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. در زمان افزودن گوش فیل شربت باید ولرم باشد.
مرحله دوم:
در کاسه ای ماست یا شیر، تخم مرغ ، بیکینگ پودر و نمک را بریزید و خوب هم بزنید سپس روغن و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود. روی خمیر را با نایلون بپوشانید و به مدت 2 ساعت خمیر را استراحت دهید.
مرحله سوم:
خمیر گوش فیل ها را پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید. روغن را داغ کنید و گوش فیل ها را در روغن بیندازید تا کامل پف کند و یک طرف که برشته شد آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود. حرارت را متوسط کنید تا گوش فیل ها نسوزند.
مرحله چهارم:
پس از سرخ شدن گوش فیل ها را به همان صورت داغ داخل شیره بیاندازید و پس از 5 تا 10 دقیقه از شیره خارج کنید و داخل صافی قرار دهید تا شیره اضافی اش خارج شود. سپس روی آن را به شکل دلخواه با خلال یا پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید. پس از خنک شدن سرو کنید.
نکات تهیه گوش فیل ماه رمضان:
– مقدار آرد لازم برای تهیه گوش فیل دقیق مشخص نیست. در واقع این بستگی به جنس آرد دارد. پس به تدریج آرد را اضافه کنید و ورز بدهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیف شود ولی به دست نچسبد.
– اضافه کردن آرد زیاد به گوش فیل باعث میشود موقع سرخ کردن پف نکند.
– اگر روغن سرد باشد خمیر پف نخواهد کرد.
– شربت گوش فیل باید غلیظ باشد چون اگر شربت رقیق باشد گوش فیل زود نرم و بیات میشود.