طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

دسر پاناکوتا زعفرانی یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ار خانواده دسر پاناکوتا است. این دسر بسیار مقوی و دارای بافتی بسیار نرم می باشد. با تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی زیبایی بیشتری به سفره های مهمانی خود ببخشید .در ادامه مطلب طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را بخوانید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

 

مواد لازم برای دسر پاناکوتا زعفرانی

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • شیر: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • گلاب: ۱/۳ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۵ گرم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی :

1. برای درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی ابتدا باید ژلاتین را آماده کنیم. سپس آب و پودر ژلاتین را داخل یه قابلمه کوچک میریزیم.

2. حرارت را کم میکنیم و مخلوط را هم میزنیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل شود و بعد حرارت را خاموش میکنیم.

3. حالا شیر و خامه را داخل یک قابلمه دیگر میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.

4. شکر را اضافه کرده و مخلوط را مدام با یک همزن دستی هم زده تا یکنواخت شده و شکر هم حل شود و دیگر خامه داخل شیر معلوم نباشد. در این مرحله شیرینی دسر را تست میکنیم در صورتی که شیرینی دسر کم بود مقداری شکر مجددا به آن اضافه می کنیم.

5. به هم زدن را تا وقتی ادامه میدهیم که مخلوط یکنواخت شود و مایه فقط داغ  شود ، ولی اصلا نباید بگذاریم تا مایه جوش بیاید همین که داغ شود کافیست و  بعد میتوانیم شعله را خاموش کنیم.

6. حالا مخلوط آب و ژلاتین را به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم و هم میزنیم.

7. گلاب ، و به مقدار کافی زعفران دم کرده هم اضافه میکنیم.

8. مایه پاناکوتا را هم میزنیم و در صورتی که هنوز به رنگ دلخواهمان نرسیده بود مجددا زعفران اضافه میکنیم.

9. حالا فقط باید مایه پاناکوتا را داخل قالب بریزیم و اجازه بدهیم تا کمی خنک شود.

10. بعد از خنک شدن مایه پاناکوتا ، قالب پاناکوتا را برای مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیرد و بعد پاناکوتا آماده سرو کردن است 🙂

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه