روش خشك كردن زردآلو در افتاب بدون اینکه سیاه شود

این روزها همه به دنبال یافتن روش خشك كردن زردآلو در افتاب بدون اینکه سیاه شود هستند، در این پست بهترین روش برای خشک کردن زردآلو در آفتاب گفته شده است.زردآلوی خشک کرده یک خوراکی و یا میان وعده بسیار خوشمزه و مغذی است که در فصل زمستان مصرف می شود.

روش خشك كردن زردآلو در افتاب بدون اینکه سیاه شود

روش خشك كردن زردآلو در افتاب

اگر می خواهید که زردآلوهای خود را در آفتاب خشک کنید بدون اینکه سیاه شود کافی است مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.

1- زردآلوی های خود را برای جدا کردن هسته از وسط نصف کنید

2- بعد از جدا کردن هسته آنها پارچه سفید و پاکیزه ای را در سبدی که هوا از زیر در آن جریان دارد قرار دهید

3- زردآلوهایی که نصف کردید را روی پارچه بچینید

4- برای مدت زمان 1 الی 2 روز آنها را باید در آفتاب قرار دهید

5- حواستان باشد که هر 1 الی 2 ساعت باید زردآلوهای خود را پشت و رو کنید 

6- این کار باعث می شود که زردآلوهای شما از هر دو طرف بخوبی خشک شوند

7- بعد از گذشت 1 الی 2 روز باید زردآلوهای خود را به سایه منتقل کنید

8- 2 الی 3 روز زردآلوها را در سایه قرار داده تا باقی فرآیند خشک شدن آنها کامل شود

9- بعد از این که بطور کامل زردآلوهای شما خشک شد آنها را در کیسه ای پارچه ای ریخته و در جای خشک و خنک نگهدارید

روش خشك كردن زردآلو در افتاب بدون اینکه سیاه شود

سایر روش های خشک کردن زردآلو

علاوه بر آفتاب روش های دیگری هم برای خشک کردن زردآلو وجود دارد که در ادامه به آنها می پردازیم.

فر

برای این که زردآلوهای خود را با استفاده از فر خشک کنید نیاز است که مانند روش قبل زردآلوهای خود را از وسط نصف کرده و هسته های آنها را جدا کنید.

زردآلوها را در سینی فر چیده و درجه فر را در کمترین حالت ممکن قرار دهید.باید دقت کنید که در این روش نباید در فر را کاملا ببندید بلکه باید کمی در باز باشد تا رطوبت اضافی از فر خارج گردد.

با زیر و رو کردن زردآلوها در فر باعث می شوید که بطور یکنواخت خشک شوند.بعد از اینکه زردآلوهای شما بطور کامل خشک شد آنها را در ظرف مناسب بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

سولاردم یا سرخکن

اگر می خواهید این کار را با استفاده از سولاردم و یا سرخکن بدون روغن انجام دهید تمام مراحل روش قبلی را انجام دهید تنها با این تفاوت که یاز به باز گذاشتن در برای خروج رطوبت نبوده و این که درجه حرارت باید 100 یا 110 باشد.

میوه خشک کن

روش خشك كردن زردآلو در افتاب بدون اینکه سیاه شود

میوه خشک کن یکی دیگر از دستگاه هایی است که شما با استفاده از آن می توانید زردآلوهای خود را خشک کنید برای استفاده از این روش مراحل زیر را انجام دهید.

1- ابتدا زردآلوهای خود را شسته و آنها را از وسط نصف کنید  هسته های آن ها را جدا کنید

2- برای اینکه برگ زردآلوهای شما نازک تر باشند می توانید آن ها را ورقه ای کنید 

3- زردآلوهای خود را با قسمت باز رو به قسمت بالای سینی میوه خشک کن بچینید

4- مراقب باشید که ورقه های زردآلوی شما باهم هیچگونه تماسی نداشته باشند

5- حرارت دستگاه را روی 55 تا 60درجه سانتی گراد بگذارید

6- باتوجه به ضخامت زردآلوها 8 الی 12 ساعت زمان می برد تا زردآلوهای شما خشک شود

7- مراقب باشید که هر چند ساعت یکبار چک کنید و زردآلوهای خود را زیر و رو کنید

8- بعد از اینکه زردآلوهای شما خشک شد آن ها را در طرف درب دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه