دستور پخت کاسرول مرغ و سیب زمینی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 28 آذر

کاسرول مرغ و سیب زمینی غذایی ساده و بسیار خوشمزه است. کاسرول مرغ و سیب زمینی را می توانید به عنوان یک شام سبک و ساده انتخاب کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه مطلب دستور پخت کاسرول مرغ و سیب زمینی را بخوانید.

دستور پخت کاسرول مرغ و سیب زمینی

دستور پخت کاسرول مرغ و سیب زمینی, پورتال خبری فرهنگی گهر

 

مواد لازم برای تهیه کاسرول مرغ و سیب زمینی

سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم(میتونید فقط از فیله مرغ استفاده کنید که نرمتره)

سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده ۳ عدد

پنیر چدار رنده شده ۱/۲پیمانه

پنیر موزارلا ۱پیمانه

رب گوجه‌فرنگی ۴ قاشق غذاخوری

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر ۱/۲قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل و نمک به میزان لازم

آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاسرول مرغ

روغن, رب گوجه، سس خردل، پاپریکا، پودر سیر و فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.یک قاشق از این سس را بردارید بذارین کنار و به بقیه سس سیب زمینی اضافه کنید به هم بزنید. ظرف مخصوص فر رو کمی چرب کنید. سیب‌زمینی که به مواد آغشته شده در ظرف پخش کنید اونو داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارین البته روی ظرف رو حتما فویل بکشید.تا یک ساعت هر از ۲۰ دقیقه بهش سر بزنید سیب زمینی و زیر و رو کنید.معمولا تا یک ساعت میپزه گاهی هم زودتر.

چند دقیقه هم اجازه بدین تا بدون فویل داخل فر باشد تا حالت گریل پیدا کنه.گوشت مرغ را مکعبی خرد کنید و با اون سسی که کنار گذاشتین آغشته کنید. نیم ساعت اجازه بدین بمونه بعد داخل یه تابه با کمی روغن تفت بدین. حالا گوشت رو روی سیب زمینی های پخته شده بریزین و در همه جا پخش کنید.پنیر چدار و موزارلا را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزین.بعد ظرف رو در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانی که روی پنیر طلایی بشه.از فر بیرون بیارین و کمی جعفری ساطوری شده روش بریزین و نوش جان کنید.

اگه دوست داشته باشین پودر آویشن هم یکی از ادویه هایی باشه که بهش اضافه میکنید طعم خوبی بهش میده

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي