انتقادات تند و تیز باران کوثری در کافه آپارات

باران کوثری روز گذشته در برنامه کافه آپارات با اجرای فریدون جیرانی حضور یافت و در این برنامه صحبت ها و انتقادات تند و تیز و صریحی را بر علیه روحانی عنوان کرد. گفتنی است که قشر هنرمندان در انتخابات دو دوره گذشته از طرفداران پر و پاقرص روحانی بودند. متن انتقادات تند و تیز باران کوثری در کافه آپارات را بخوانید.

انتقادات تند و تیز باران کوثری در کافه آپارات

باران کوثری در کافه آپارات

انتقادات صریح باران کوثری در گفت و گو با فریدون جیرانی: همه گول خوردیم/ همه برای یک چیز جنگیدیم و بعد یکهو دیدیم که همان جای اول هستیم/ به یکسری قهرمان تو خالی پوشالی دل بستیم

باران کوثری در برنامه کافه آپارات و در گفت و گو با فریدون جیرانی درباره شرایط این روزهای جامعه گفت: نسل ما یک سرخوردگی گیجی دارد، ما بارها و بارها امیدوار شدیم فقط به این دلیل که باور نکنیم خودمان قهرمان هستیم و به یکسری قهرمانِ پوشالیِ تو خالی دل بستیم برای این‌که بپذیریم که راه نجات این است، همه گول خوردیم و همه برای یک چیز جنگیدیم و بعد یکهو دیدیم که همان جای اول هستیم و حتی جای عقب‌تری هستیم، به بازی گرفته شدیم بله گفتمان ما خشم است، بله ما خشم داریم و نسل خشمگینی هستیم.

بعد هم ما انگار قهرمان فاعل نمی شناسیم، یعنی جامعه ما را به انفعال دعوت می کند، جامعه ای که شما را به انفعال و ابتر بودن دعوت می کند جامعه ای که اقتصادش مریض است که شما اگر تولیدکننده هستید حتماً محکوم به فنا هستید و اگر دلال باشید ممکن است که بتوانید پولی به دست بیاورید، باید دلار بخرید و بفروشید که وضع مالی تان خوب شود، یعنی همه چیز شما را به سمتی می برد که منفعل شوید مبتذل شوید و ابتر شوید، قهرمان هایمان یا دیگر نیستند یا دروغ گو هستند یا در خانه شان هستند. ما ندیدیم، نسل من لااقل من یادم نمی آید قهرمانی.

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه