۱- اغلب راهروهای ورودی فضایی باریک هستند. با استفاده از رنگهای روشن و سرد میتوانید این فضا را بازتر و وسیعتر از آنچه هست نمایان کنید. استفاده ار رنگهای آبی روشن، سفید و سبز بسیار روشن موحب القای فضای وسیع به شما میشود.
۲- اگر خانه شما راهروی وسیعی دارد میتوانید از کنسول و کمدهای جاکفشی و جالباسی استفاده کنید تا وسایل مهمانها در کمد قرار گیرد واز بههم ریختگی و شلوغی در این فضا جلوگیری شود استفاده از کنسول در این فضا به شما این امکان را میدهد که از وسایل تئینی مانند گلهای خشک روی آن استفاده کنید و فضای صمیمی به هنگام ورود به خانه در این مکان به شما القا شود.
3- استفاده ازآثار هنری مانند تابلوهای نقاشی و مجسمهها از دیگر عناصری هستند که بر مهمان نوازی شما تأکید میکنند.
۴- روشنایی کافی و مخصوص به این فضا از نکاتی است که حتما باید رعایت شود. استفاده از چراغهای سقفی و دیواری در مسیر راهرو به شما این امکان را میدهد که فضای تاریک و باریک را به مکانی نورانی ووسیع تبدیل کنید. در ضمن به هنگام ورود و خروج به خانه روشنایی کافی هم داشته باشید.
۵- به علت تردد و رفت و آمد بسیار در این مکان، بهتر است کف پوش بسیار مقاوم و بادوامی مانند سرامیک و یا سنگ را برای این فضا انتخاب کنید. چون این نوع کف پوشها در برابر گردو غبار، تردد و فرسایش مقاوم هستند.
6- اگر فضای راهروی داخلی خانهتان باریک و تاریک است، بهتر است با نصب آئینه های بلند، این فضا را به مکانی وسیع و نورانی تبدیل کنید.
۷- اگر ورودی خانه راهرویی بلند و بزرگ است، با انواع گیاهان طبیعی ویا گلهای خشک آن را بیارائید. شیوه آرایش و دکور راهروهای بیرونی و داخلی خانه، بیان کننده دیدگاه و چگونگی برقراری ارتباط شما با دیگران است. هرچه این محیط آرامتر و زیباتر باشد، دلالت بیشتری بر مهمان نوازی شما خواهد داشت.
۸- پوشش دیوارهای فضای بیرونی خانه باید از مقاومت بالایی برخوردار باشد و قابلیت نگهداری و پاکیزگی آن هم در سطح مطلوبی باشد.
منبع: زندگی اسلامی
گردآوری: گروه سبک زندگی گهر