در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پنکیک سیب زمینی مغزدار که یک نوع غذای رژیمی و گیاهی است را برای شما عزیزان منتشر کنیم. با ما همراه شوید
مدت انتظار : 30 دقیقه
مجموعا : 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه:
این مقدار مواد برای 5 نفر مناسب است
سیب زمینی : 5 عدد
عدس : نصف لیوان
پیاز ( كوچك ) : 1 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : یک چهارم لیوان
نمك : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا عدس را پاك كرده و بشویید و به همراه مقداری آب و نمك 2 مرتبه جوشانده و آبش را خالی كنید و بار آخر آن را بپزید .
1 عدد تخم مرغ را آبپز كرده و رنده بزنید .
پیاز را نیز رنده زده و در روغن سرخ كنید و در انتها تخم مرغ آبپز را به آن اضافه كنید.
عدس پخته شده را نیز آبكش كرده و به مواد اضافه كنید و كمی تفت دهید .
در انتها ادویه را اضافه كرده و شعله را خاموش كنید.
سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمك بپزید و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا كاملا پوره شود.
سیب زمینی های له شده را با 1عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.
سعی كنید آرد بیشتری مصرف نكنید تا خمیر شما لطیف تر باشد.
روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید.
به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود .
تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.
تابه ای را چرب كرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پن کیک ها را به نوبت در آن سرخ كنید.