نحوه پخت سوپ آرتیشو ، پیش غذای استثنایی

نحوه پخت سوپ آرتیشو ، پیش غذای استثنایی

نحوه پخت سوپ آرتیشو ، پیش غذای استثنایی

مواد لازم

  •    کنسرو مغز آرتیشو: دو قوطی
  •   اسفناج پخته و سرخ شده: نصف لیوان
  •   خامه صبحانه: 100 گرم
  •   سینه‌مرغ: 300 گرم
  •   پیاز: یک عدد
  •   نمک: به میزان دلخواه
  •   شیر: نیم لیتر
  •   آب: یک لیتر
  •   آرد: دو قاشق غذاخوری
  •   کره: 50 گرم

روش تهيه:

1. ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیازی که آن را ریز خرد کرده‌ایم داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم و آب را داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا مرغ بپزد.

2. در اواخر پخت مثلا نیم‌ساعت بعد اسفناج و آرتیشوها را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. در این مرحله تمامی مواد را توسط دستگاه برقی میکس می‌کنیم.

3. آرد را با کره کمی تفت داده و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند سپس از صافی رد کرده مایه شیر را به سوپ اضافه کرده و سریع هم می‌زنیم تا غلیظ شود. خامه را به مواد اضافه کرده و وقتی که خامه گرم شد سوپ را سرو می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو تازه سرو می‌شود.

منبع: مجله زندگی ایده آل

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه