طرز پخت کوکوی رشته ای

در کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به شکل رشته ای رنده شده و با مخلوط شدن با مواد دیگر سرخ می شود.

مواد لازم :
سیب زمینی : 2.5 پیمانه، رشته ای رنده شده
تره فرنگی یا پیازچه : 2 ساقه
آرد : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 2 عدد، زده شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز پخت کوکوی رشته ای
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید.
سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.
تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید.
چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید.
از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید.
سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.

 

 

گردآوری: گروه سبک زندگی گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه