طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 29 مرداد

مواد لازم براي ۴ نفر:

 فيله ماهي كامل قزل‌آلا
۴ عدد (هركدام حدود ۲۲۵ گرم)
 كره
 ۷۵ گرم يا ۶ قاشق سوپ‌خوري
 تخم‌مرغ
 ۲ عدد
شويد تازه خردشده
 ۲ قاشق سوپ‌خوري
 آب ليموترش
يك قاشق سوپ‌خوري
نمك و فلفل سياه
به ميزان لازم
ليمو ترش
چند برش
هويج پخته
چند عدد

 

طرز تهیه ی ماهی با سس اسپانیولی, پورتال خبری فرهنگی گهر

 

 
طرز تهيه:
۱ – ابتدا ماهي‌ها را پاك كرده و تيغ آن را به صورت يك تكه خارج كنيد.
نكته: براي اين منظور شكم ماهي را به صورت طولي با چاقو ببريد، سپس با فشار انگشت شست روي ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تيغ‌ها را به صورت كامل از گوشت جدا كنيد.
پس از اينكه ماهي‌ها را پاك كرديد، آنها را خوب بشوييد و با دستمال حوله‌اي خشك كنيد. سپس روي سيني فر يا تابه دسته‌فلزي‌اي – كه با روغن چرب شده- از پشت پهن كنيد؛ به‌صورتي كه قسمت پوست ماهي روي تابه قرار گيرد.
۲ – در كاسه كوچكي كره ريخته و روي شعله اجاق‌گاز آب كنيد. كره آ‌ب‌شده را با قلم‌موي آشپزخانه روي گوشت ماهي‌ها بماليد و سپس آن را با نمك و فلفل سياه طعم‌دار كنيد. بعد گريل فر اجاق‌گاز را روشن كرده و روي شعله متوسط تنظيم كنيد.
۳ – تابه حاوي ماهي‌ها را روي سيني شبكه‌اي قرار داده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه يا تا زماني كه گوشت ماهي بپزد، حرارت دهيد. در اين فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌اي بپزيد كه كاملا سفت شود، سپس آنها را پوست كنده و ريز خرد كنيد.
در پايان ماهي‌ها را به ظرف ديگري منتقل كنيد و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شويد ليموترش را پس از كمي تفت‌دادن در كره روي ماهي‌ها بريزيد. حالا ماهي‌ها را با اين مخلوط به همراه ليموترش و هويج پخته سرو كنيد.
منبع : sooran.com

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي