طرز تهیه ی تارتلت گردو
آرد | يك و نيم پيمانه |
پودر شكر | نصف پيمانه |
كره | ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ | يك عدد |
نمك | نصف قاشق چايخوري |
وانيل | يك قاشق چايخوری |
مواد لازم مياني:
پودر گردو | ۲۰۰ گرم |
پودر فندق | ۷۰ گرم |
خامه | دو قاشق غذاخوري |
تخممرغ | يك عدد |
وانيل | يك قاشق چايخوري |
عسل | پنج قاشق غذاخوري |
پودر شكر | ۱۰۰ گرم |
طرز تهيه خمير:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ريخته و مخلوط ميكنيم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد ميدهيم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانيل و نمك را اضافه ميكنيم تا خمير يكدست شود. در آخر روي خمير را پوشانده و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار ميدهيم.
طرز تهيه مواد مياني:
تخممرغ، خامه، وانيل و پودر شكر را ميزنيم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه ميكنيم.
خمير را با وردنه باز كرده و درون قالبهاي تارتلت قرار ميدهيم، روي خمير با چنگال چند سوراخ ايجاد ميكنيم با كاغذ روغني خمير را پوشانده و چند عدد حبوبات يا سنگ بر روي آن قرار ميدهيم تا خمير درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ دقيقه قرار ميدهيم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برميداريم و مواد مياني را درون آن ميريزيم و دوباره در فر به مدت ۲۰ دقيقه ميگذاريم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال ميكنيم.
منبع : sooran.com