طرز تهیه کیک یزدی

در این بخش از پورتال گهر طرز تهیه کیک یزدی را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

.

طرز تهیه کیک یزدی

.

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی :

آرد ۱.۵ لیوان

شکر ۲/۳ لیوان

ماست ۱/۲ لیوان

روغن مایع ۱/۲ تا ۲/۳ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

پودر هل ۱/۲ تا ۲/۳ قاشق مربا خوری

گلاب ۲ قاشق غذا خوری

نمک میوه به میزان لازم

طرز تهیه کیک یزدی :

فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.

همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و تخم مرغ ها رو میریزیم تو یه ظرف و یک دقیقه خوب با همزن میزنیم تا خوب پف پفی بشه سپس شکر رو بهش اضافه میکنیم و ۳-۴ دقیقه دیگه خوب میزنیم تا کمرنگ و یه ذره کشدار بشه.سپس روغن رو اضافه میکنیم، یک دقیقه میزنیم، بعد از اون هم ماست رو اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه میزنیم.

حالا هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و یه چند ثانیه دیگه با همزن میزنیم.

کمی زعفران غلیظ آب شده هم اضافه کردیم.

آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم، و خیلی آرام با قاشق به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه.

میذاریم تو فر که از قبل روشن کردیم به مدت ۲۰ دقیقه. یا تا موقعی که روشون طلایی بشه.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه