آموزش و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

پیراشکی یکی از غذاهایی است که روش پخت آن طوری است که می توان با استفاده از هر نوع مواد غذایی آن را درست کرد و هر نوع تنوعی و خلاقیتی را می توان در آن به کار برد. گهر در این بخش آموزش و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات را برای شما عزیزان منتشر می کند.

آموزش و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

آموزش و طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات

پیراشکی مرغ و سبزیجات یک غذای بسیار خوشمزه و از دسته غذاهای محبوب کودکان است. از طریق تهیه این پیراشکی می توانید کودکان خود را به خوردن سبزیجات ترغیب کنید. تهیه این غذا کمی زمان گیر است اما پیچیده نیست و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات :

پیاز متوسط نگینی خرد شده۱ عدد
 روغن مایع به میزان لازم
سینه مرغ خرد شده ۲۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
مخلوط سبزیجات۲۰۰ گرم
قارچ نگینی خرد شده۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
آویشن پودر شده۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی فیله و پوره شده۳ تا ۴ عدد
استاک مرغ۱۰۰ میلی لیتر
جعفری خرد شده۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده۲ قاشق سوپخوری
خمیر پیراشکی۱ بسته
سس کچاپبه میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سبزیجات :

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید روغن آن داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

سینه مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود. پس از این مدت مخلوط سبزیجات، قارچ، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل سیاه را به مواد درون تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

آویشن، پوره گوجه فرنگی و استاک مرغ را به تابه حاوی مرغ بیافزایید و مخلوط کنید.

اجازه دهید مواد برای مدتی روی حرارت ملایم بماند تا آب آن گرفته شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری و گشنیز را به موادتان اضافه کنید.

یک قاشق سوپخوری از مواد را برداشته و روی خمیر پیراشکی قرار دهید سپس خمیر پیراشکی را از وسط تا کنید و لبه های آن را به هم بچسبانید. به همین ترتیب بقیه پیراشکی ها را آماده کنید. سپس پیراشکی های آماده شده را در تابه ای حاوی روغن داغ قرار دهید تا سرخ شوند.

بعد از اینکه پیراشکی ها سرخ شدند آن ها را به کمک کفگیر سوراخ دار از درون روغن خارج کنید و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

پیراشکی های شما حاضر است و می توانید آن را همراه سس کچاپ سرو کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه