طرز تهیه پنیر خانگی به سه دستور متفاوت

اگر دوست دارید پنیر را در منزل درست کنید این مطلب را بخوانید چرا که طرز تهیه پنیر خانگی به سه دستور متفاوت را در ادامه عنوان می کنیم.

طرز تهیه پنیر خانگی به سه دستور متفاوت

پنیر خانگی را خودتان در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید. در این مطلب طرز تهیه پنیر را به سه شکل به شما آموزش داده ایم.

پنیر با ماست:

 مواد لازم:

  • شیر: یک کیلو
  • ماست: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا شیر را بجوشانید.

  1. سپس شعله اجاق را کم کنید و ۴ قاشق ماست به آن بیفزایید.

  1. مدت ۷ دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود.

  1. بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود.

  1. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده، در آب نمک نگهداری کنید.

پنیر با سرکه:

مواد لازم:

  • شیر: یک کیلو
  • سرکه: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا شیر را حرارت دهید.

  1. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش کنید.

  1. سپس ۳ قاشق سرکه به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا شیر بریده شود.

  1. سپس آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید، رد کنید. پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت ۴ الی ۵ ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.

  1. سپس پنیر را قطعه قطعه کرده، داخل آب نمک نگهداری کنید.

    پنیر با مایه پنیر:

    مواد لازم:

  • شیر: یک کیلو
  • مایه پنیر: یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. شیر را پس از جوشاندن از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنک شود. به حدی که دمای آن کمی بیشتر از دمای بدن باشد.

  1. سپس مایه پنیر را در آن بریزید و بگذارید تا شیر به پنیر تبدیل شود (زمان لازم جهت تهیه این پنیر ۱۵ دقیقه است) .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه