طرز تهیه پانکوی ایتالیایی

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی

طرز تهیه پانکوی ایتالیایی

مواد مورد نیاز: برای 4 نفر

سفیده تخم مرغ: 3 عدد
سس خردل: 1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده: یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب: 4/1 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان: 4 قطعه
سس سرکه و نمک گرم: 4/3 فنجان
سالاد کلم فرانسوی: به دلخواه

طرز تهیه:
– فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید.
– سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
– مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
– در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
– غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه