طرز تهیه پاستیل در منزل / پاستیل خانگی

تاريخ : 1 شهریور

همانطور که می دانید پاستیل یکی از خوراکی های مورد علاقه بسیاری از مردم به ویژه کودکان است. در این مطلب به طرز تهیه پاستیل در منزل می پردازیم.

طرز تهیه پاستیل در منزل / پاستیل خانگی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :

شکر : ۲ فنجان
آب : یک فنجان
آب میوه دلخواه : یک فنجان
پودر ژلاتین : ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی : به میزان لازم

 

طرز تهیه پاستیل خانگی :

پودر ژلاتین را با آب مخلوط و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود.
شکر و آبمیوه را هم روی حرارت بگذارید و برای چند دقیقه بجوشانید.
پس از آن اسانس یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر بیفزایید و هم بزنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید.
این پاستیل را با طعم های مختلف و بدون نگه دارنده تهیه کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي