در بخش آشپزی سایت گهر می توانید طرز تهیه پاستاى صدفى شکم پر را به راحتی فرا گیرید؛ با ما همراه باشید.
.
.
مواد لازم برای تهیه پاستاى صدفى شکم پر :
.
پوره گوجه فرنگی ۴ پیمانه
پاستا ۲۰ عدد صدفی
سبزیجات به میزان لازم جعفرى ، ریحون ، پیازچه …به همراه کرفس ، فلفل دلمه اى ، پیاز ، سیر
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
اسفناج ۲ پیمانه پاک شده و خرد شده
جوز هندی به میزان لازم
طرز تهیه پاستاى صدفى شکم پر :
.
۲۰ عددپاستاى صدفى سایز بزرک را جوشانده و سپس در آبکش بریزید تا خشک شوند، و ردیفى روى دستمال آشپزخونه بچینید تا بعداً داخل اونارو پر کنیم.
پوره گوجه فرنگى ۴ پیمانه با کمى پیاز داغ و سیر نگینى تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
سبزیجات در پاستاى صدفى شکم پر جعفرى ، ریحون ، پیازچه …به همراه کرفس ، فلفل دلمه اى ، پیاز ، سیر را خرد کرده و به ترتیب آنها را تفت میدهیم .
حالا سس گوجه فرنگى رو اضافه میکنیم ، کمى هم اُرِگانو ریخته و براى مدت حدود یک ساعت با حرارت خیلى خیلى کم اجازه میدهیم سس کاملاً بپزد .
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم را با کمى پیاز نگینى ، سیر و زرد چوبه تفت میدهیم .
اسفناج پاک شده و خرد شده دو پیمانه تفت میدهیم و کمى جوز هندى داخل آن رنده میکنیم ( جوز هندى طعم اسفناج رو عالى میکنه ) و زمانى که خنک شد به آن یک قاشق چاى خورى سس خردل و پنیر خامه اى رو اضافه میکنیم.
حالا گوشت و اسفناج را با هم ترکیب میکنیم .
کف و اطراف ظرف مناسب فر رو با یک قاشق سس مایونز چرب میکنیم این کار باعث میشود پاستا به ظرف نچسبند .
و یک ردیف از سس گوجه فرنگى و سبزیجاتمونو کف ظرف میریزیم .
و بعد صدف هارا با ترکیب اسفناج و پنیر پر میکنیم و ردیفى میچینیم کنار هم و بعد دوباره سس گوجه را ریخته و با فویل روى آن را میپوشانیم و در فرى که از قبل داغ کردیم قرار میدهیم به مدت نیم ساعت ۱۸۰ درجه سانتى گراد.
بعد از این زمان ظرف را بیرون آورده و پنیر پیتزا ( مازورلا ) و کمى اُرِگانو روى آن میریزیم و بدون پوشش دوباره در فر، زیر گریل گذاشته تا زمانى که روى آن طلایى شود.
و پاستاى صدفى شکم پر ما آماده است نوش جان