طرز تهیه نان پونچيک (نان سیب گردو دارچین)
در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.
عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:
طرز تهیه نان پونچيک (نان سیب گردو دارچین)
طرز تهیه نان سیب گردو دارچین ( نان پونچيک )
مواد لازم برای تهیه نان پونچيک :
شكر | ۵ قاشق سوپخوری + ۱۵۰ گرم |
آرد | ۱ قاشق سوچخوری + ۳۵۰ گرم |
شير ولرم | ۱/۲ پيمانه |
روغن یا کره | ۵۰ گرم |
نمک | به مقدار کم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
گردوی نگينی شده | یک سوم پیمانه |
سیب | ۳ عدد |
دارچین | به مقدار لازم |
خرفه خشک | در صورت تمایل به مقدار لازم |
طرز تهیه نان سیب و دارچین :
ابتدا خمير نان را با دستور پايين آماده كنید. ۱ قاشق سوپخوری آرد و ۱ قاشق سوپخوری شكر و ۱/۲ پيمانه شير ولرم رو هم زدم و ۱ قاشق سوپخوری خمير مايه ريختم و ۱۰ دقيقه گذاشتم تا عمل بياید ۴ قاشق سوپخوری شكر و كمی نمک و ۵۰ گرم روغن يا كره ذوب شده را در ظرفی ديگر هم زدم و ۲ عدد تخم مرغ اضافه كردم و در حد مخلوط شدن هم زدم و مايه قبلی را هم ريختم و هم زدم سپس حدود ۳۵۰ گرم آرد را ريختم تا حدي كه به دست نچسبد البته به آب خور آردتان بستگی دارد آرد را همیشه کم کم اضافه کنید ورز دادم و در ظرف گذاشتم روی آن را پوشاندم تا يک ساعت در دمای اتاق استراحت كند.
در اين فاصله مواد سيب و دارچين را آماده كردم، ۳ عدد سيب را پوست گرفته و رنده درشت زدم و با ۱۵۰ گرم شكر مخلوط كردم روی حرارت هم زدم تا آب آن كشيده شود حدود يک سوم پيمانه گردوی نگينی شده و كمی دارچين زدم و خاموش كردم تا خنک شود.
بعد از يک ساعت كه خمير دو برابر شد، خمير را با وردنه به اندازه كف قالب تارت به ضخامت نیم سانت باز كردم و وسط قالب مواد سيب و دارچين و گردو را ريختم و از خمير نوار باريك روی آن گذاشتم. دوباره يک ربع استراحت دادم و روی آن را با زرده و زعفران با برس زدم و خرفه پاشيدم و داخل فر ١٦٠ به مدت بيست دقيقه گذاشتم. نان خوشمزه با طعم عالی آماده شد.