طرز تهیه نان پونچيک (نان سیب گردو دارچین)

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 11 آبان

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

طرز تهیه نان پونچيک (نان سیب گردو دارچین)

طرز تهیه نان پونچيک (نان سیب گردو دارچین), پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه نان سیب گردو دارچین ( نان پونچيک )

مواد لازم برای تهیه نان پونچيک :

 شكر۵ قاشق سوپخوری + ۱۵۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوچخوری + ۳۵۰ گرم
 شير ولرم ۱/۲ پيمانه
روغن یا کره۵۰ گرم
نمکبه مقدار کم
تخم مرغ۲ عدد
گردوی نگينی شدهیک سوم پیمانه
سیب۳ عدد
دارچینبه مقدار لازم
خرفه خشکدر صورت تمایل به مقدار لازم

 طرز تهیه نان سیب و دارچین :

ابتدا خمير نان را با دستور پايين آماده كنید. ۱ قاشق سوپخوری آرد و ۱ قاشق سوپخوری شكر و ۱/۲ پيمانه شير ولرم رو هم زدم و ۱ قاشق سوپخوری خمير مايه ريختم و ۱۰ دقيقه گذاشتم تا عمل بياید ۴ قاشق سوپخوری شكر و كمی نمک و ۵۰ گرم روغن يا كره ذوب شده را در ظرفی ديگر هم زدم و ۲ عدد تخم مرغ اضافه كردم و در حد مخلوط شدن هم زدم و مايه قبلی را هم ريختم و هم زدم سپس حدود ۳۵۰ گرم آرد را ريختم تا حدي كه به دست نچسبد البته به آب خور آردتان بستگی دارد آرد را همیشه کم کم اضافه کنید ورز دادم و در ظرف گذاشتم روی آن را پوشاندم تا يک ساعت در دمای اتاق استراحت كند.

در اين فاصله مواد سيب و دارچين را آماده كردم، ۳ عدد سيب را پوست گرفته و رنده درشت زدم و با ۱۵۰ گرم شكر مخلوط كردم روی حرارت هم زدم تا آب آن كشيده شود حدود يک سوم پيمانه گردوی نگينی شده و كمی دارچين زدم و خاموش كردم تا خنک شود.

بعد از يک ساعت كه خمير دو برابر شد، خمير را با وردنه به اندازه كف قالب تارت به ضخامت نیم سانت باز كردم و وسط قالب مواد سيب و دارچين و گردو را ريختم و از خمير نوار باريك روی آن گذاشتم. دوباره يک ربع استراحت دادم و روی آن را با زرده و زعفران با برس زدم و خرفه پاشيدم و داخل فر ١٦٠ به مدت بيست دقيقه گذاشتم. نان خوشمزه با طعم عالی آماده شد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي