طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع و خوشمزه

دستور پخت و طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع و خوشمزه را در ادامه این مطلب می خوانید

طرز تهیه مرغ کنتاکی سریع و خوشمزه

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
مواد لازم:
  • روغن  به میزان لازم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سیاه  به میزان لازم

 

طرز تهیه:
1. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
2. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
3. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
4. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
5. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه