طرز تهیه ماکارون “شیرینی” فرانسوی + فیلم

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 بهمن

طرز تهیه ماکارون فرانسوی

طرز تهیه ماکارون “شیرینی” فرانسوی + فیلم, پورتال خبری فرهنگی گهر

تزئین شیرینی ماکارون

ماکارون یک شیرینی فرانسوی است که اخیرا در کشور ما محبوبیت بسیاری پیدا کرده و به دلیل شکل و رنگ های بسیار زیبایی که دارد برای مناسب های خاص مورداستفاده قرار می گیرد. اما اگر به خرید این شیرینی اقدام کرده باشید، حتما می دانید که چندان ارزان نیست و به همین خاطر طرز تهیه آن را آموزش داده تا در صورت تمایل خودتان در خانه درست کرده و در مهمانی هایی همانند شب یلدا با آن از مهمان های خود پذیرائی کنید.

طرز تهیه ماکارون “شیرینی” فرانسوی + فیلم, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم (۱۶ تا ۱۸ عدد)

برای کوکی

  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ درشت (۱۰۰ گرم)
  • یک چهارم پیمانه شکر سفید (۵۰ گرم)
  • ۱ و سه چهارم پیمانه پودر قند (۲۰۰ گرم)
  • یک پیمانه پودر بادام سفیدشده (۱۱۰ گرم)
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر اسپرسو فوری

برای مواد میانی

  • نصف پیمانه کره
  • ۲ پیمانه پودر قند
  • ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • پودر کاکائو برای تزئین

طرز تهیه

  1. در وهله اول باید تخم مرغ و کره را حداقل نیم ساعت پیش از آغاز کار در محیط اتاق قرار دهید تا گرم شوند.
  2. سپس یک لایه ورقه روغنی کف سینی فر بگذارید.
  3. با استفاده از الک، آرد بادام، شکر قنادی و پودر اسپرسو را درون یک کاسه متوسط الک کنید. هرگونه دانه درشتی که در این پودرها مشاهده کردید را جدا کنید.
  4. در یک کاسه متوسط، سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی و با سرعت متوسط هم بزنید تا کاملا پف کرده و سفید شوند. یک سوم شکر سفید را اضافه کرده و با سرعت بالای میکسر هم بزنید تا دوباره سفیده تخم مرغ حالت پفکی به خود بگیرد. یک سوم شکر باقی مانده را هم اضافه کنید و هم بزنید تا بافتِ پف کرده تخم مرغ حفظ شود.
  5. مخلوط آردِ بادام را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید. با استفاده از کاردک آشپزخانه، به صورت دایره ای مواد را با هم مخلوط کنید ولی مراقب باشید پف تخم مرغ ها به طور کامل از بین نرود.
  6. مخلوط به دست آمده را درون کیسه قنادی بریزید و ماسوره دایره ای سر آن بگذارید. سپس دایره های کوچک ۱٫۵ سانتی متری با فاصله از آن روی کاغذ روغنی موجود در سینی فر بریزید.
  7. چند بار سینی فر را روی سطحی صاف و محکم بکوبید تا هرگونه هوایی که در مواد وجود دارد از بین برود.
  8. اجازه دهید مواد به مدت یک ساعت درون سینی و در دمای اتاق استراحت کنند تا سطح آنها کاملا یکدست و لطیف شود.
  9. فر را با دمای ۱۴۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  10. برای تهیه مواد میانی، شکر قنادی، کره و عصاره وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا پف کنند. آن را کنار بگذارید.
  11. پس از یک ساعت که خمیر کوکی در سینی استراحت کرد، با انگشت روی آنها بکشید و مطمئن شوید که کمی فرم گرفته اند. اگر به انگشت شما چسبید، ۱۵ دقیقه دیگر به آنها فرصت دهید تا سفت شوند.
  12. پس از این زمان، سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی ها پخته شوند.
  13. سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کوکی ها کاملا خنک شوند.
  14. در آخر، مواد میانی که از قبل آماده کرده اید را در بخش داخلی هر کوکی گذاشته و یک کوکی دیگر روی آن قرار دهید.
  15. در آخر آنها را با پودر کاکائو تزئین و سرو کنید.

نکته: احتمالا پودر بادام را نمی توانید به صورت آماده از فروشگاه ها تهیه کنید. برای این منظور، بهتر است بادام سفید شده بخرید و با آسیاب برقی آن را به پودر نرم و یکدستی تبدیل کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي