طرز تهیه قیمه نجفی غذای عربی

در ادامه این مطلب طرز تهیه قیمه نجفی غذای عربی را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه قیمه نجفی غذای عربی

یک خوراک لذیذ که حتما علاقه مندان به غذاهای گوشتی از این غذای سنتی لذت خواهند برد.

مواد لازم:

  •     گوشت گوسفندی بدون استخوان  250 گرم
  •     نخود  150 گرم
  •     پیاز  1 عدد متوسط
  •     رب گوجه فرنگی  3 قاشق غذاخوری
  •     زعفران آب زده 5 قاشق غذاخوری
  •     کره  50 گرم
  •     دارچین  به میزان لازم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     نمک وفلفل  به میزان لازم

 طرز تهیه:

1-گوشت را به همراه پیاز نمک وفلفل وکمی زردچوبه کاملاً پخته تا کم آب شود . برای بهتر له شدن گوشت می توانید از زودپز استفاده نمایید.

2-نخود را حداقل 12 ساعت خیسانده وکاملاً پخته و به گوشت کم آب شده اضافه کرده تا کامل جا افتاده شود.

3-رب را در کره تفت داده سپس به مواد گوشتی اضافه نمک وفلفل را اندازه کرده به همراه دارچین وزعفران دم کرده اضافه وبا گوشت کوب کوبیده (مانند گوشت کوبیده).

4-این خورشت را میتوان با برنج سفید سرو کرد.

نکات:

1- این غذا پس از پخت کامل باید له له و یک دست شود.

2-می توانید با گرد لیمو کمی چاشنی آن را اضافه نمایید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه