طرز تهیه غذای چینی فوری و لذیذ
ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد طرز تهیه غذای چینی فوری و لذیذ صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.
- نودل برنج ۲۰۰ گرم
- روغن گیاهی قدری
- قارچ ۳۰۰ گرم
- سیر ۲ حبه
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- زنجبیل ۱ تکه
- کدو ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۱/۲ دسته
- پیازچه ۶ عدد
- نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
- سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
- سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
- اسفناج ۱۰۰ گرم
- لیمو ترش ۲ عدد
- سس فلفل تند به دلخواه
۱- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
۲- قارچهای بزرگتر رو تکه تکه کنید.
۳- سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اونها رو ریز خرد کنید.
۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
۵- انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
۶- برگهای گشنیز رو جدا کنید و ساقههاشون رو یز خرد کنید.
۷- پیازچهها رو تمیز شسته و قسمتهای سفیدشون رو نازک حلقهحلقه کنید.
۸- اسفناج ها رو درست خرد کنید.
طرز تهیه
۱.اول نودل رو بپزید.