طرز تهیه شیرینی مارمالادی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 23 اسفند

برای همه آقایان و خانمهایی که علاقه مند هستند تا شیرینی شب عید خود را در منزل تهیه کنند این بار طرز تهیه شیرینی مارمالادی را در نظر گرفته ایم، با سایت گهر همراه باشید.

.

طرز تهیه شیرینی مارمالادی, پورتال خبری فرهنگی گهر

.

مواد لازم :

.

 کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم
 وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
 شکر۱۶۵ گرم
 زرده تخم مرغ۲ عدد
پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

.
۱. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

۳. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

۴. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

۵. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

۶. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي