طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته
طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته
اگر در تدارک تهیه شیرینی برای عید نوروز هستید حتما می دانید که شیرینی کشمشی یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها محسوب می شود. در ادامه طرز تهیه شیرینی كشمشی با پسته را می خوانید
طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش
مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش :
کره | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق سوپخوری |
آرد | ۱۲۵ گرم |
جوپرک | ۱۲۵ گرم |
پسته تست و خرد کرده | ۱۰۰ گرم |
کشمش | ۱۰۰ گرم |
روش تهیه شیرینی پسته و كشمش :
فر را با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.
در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید. می توانيد به جای كشمش از انواع ميوه های خشک مثل كرنبرى استفاده كنيد.
منبع: گهر