طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95
در این مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز ۹۵ را آموزش می دهیم.
مواد لازم
کره : ۲۵۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۲۵۰ گرم
شکلات : ۲۰۰ گرم
مارگارین : ۸۰ گرم ( یا ۶ قاشق غذاخوری روغن)
مرحله اول
کره، خامه و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
پودر نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مواد را در قالب مستطیل شکل ریخته و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از ۲ ساعت مواد را برش بزنید.
مرحله دوم
شکلات را روی حرارت غیر مستقیم آب کرده و مارگارین یا روغن را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.