طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 13 اسفند

در این مطلب طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز ۹۵ را آموزش می دهیم.

طرز تهیه شکلات نارگیلی برای سفره نوروز 95, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم

کره : ۲۵۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۲۵۰ گرم
شکلات : ۲۰۰ گرم
مارگارین : ۸۰ گرم ( یا ۶ قاشق غذاخوری روغن)

مرحله اول

کره، خامه و شکر را مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
پودر نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مواد را در قالب مستطیل شکل ریخته و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از ۲ ساعت مواد را برش بزنید.

مرحله دوم

شکلات را روی حرارت غیر مستقیم آب کرده و مارگارین یا روغن را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي