طرز تهیه شله زرد

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 1 مرداد

مواد لازم:
برنج= يك پيمانه
آب=۱۰ پیمانه
شکر=۳ پیمانه
گلاب =يك چهارم پيمانه
خلال بادام =۱۰ گرم
زعفران= به مقدار لازم
روغن مایع=۳/۱ پیمانه
پودر نارگيل خلال پسته و دارچين براي تزيين اندكي

طرز تهیه شله زرد, پورتال خبری فرهنگی گهر
طرز تهيه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الي سه ساعت پخته طوريكه كاملا له شود (گل) سپس شكر را اضافه كرده به مدت ۴۵ دقيقه ريز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه كرده به مدت۱۵ دقيقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بكشد. تا گرم است در ظرف مي كشيم سپس موقعي كه خنك شد روي آن را كمي روغن ماليده و شاولون گذاشته و دارچين ريخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگيل تزيين مي كنيم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي