طرز تهیه سوپ عدس قرمز برای افطاری

طرز تهیه سوپ عدس قرمز برای افطاری را در ادامه می خوانید

طرز تهیه سوپ عدس قرمز برای افطاری

مواد لازم:

روغن زیتون : 1/4 پیمانه
پیاز ریز خرد شده : 1 پیمانه
عدس قرمز : 1 پیمانه، به طور کامل شسته شده
سبزیجات معطر : 2 پیمانه
نمک برای مزه دار کردن
زیره سبز : 1 قاشق  غذا خوری
زرد چوبه : 1 قاشق چای خوری
نصف لیموی فشرده شده
جعفری برای چاشنی

طرز تهیه:

1 – در یک قابلمه روی حرارت متوسط پیاز خرد شده را با روغن زیتون به آرامی تفت دهید تا قهوه ای شود.

2 – عدس را اضافه کرده و با پیاز برای یک یا دو دقیقه هم بزنید (عدس ها را قبل از پختن، بو بدهید تا به آنها عطر و طعم بیشتری دهد).

3 – سبزیجات و 6 فنجان آب اضافه کنید (و یا می توانید 6 فنجان آب مرغ اضافه کنید).

4 – در قابلمه را گذاشته و آن را روی حرارت کم و متوسط به مدت یک ساعت قرار دهید تا زمانی که عدس ترد شود.

5 – اکنون پس از پختن آنها، زیره سبز، زردچوبه، نمک برای مزه دار کردن، و آب نصف یک لیمو را اضافه کنید.

6 – این ترکیب را با استفاده از یک مخلوط کن برقی مخلوط کنید تا یک سوپ منسجم و خامه ای بدست آید.

7 – با جعفری به آن چاشنی بزنید و آن را گرم میل کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه