طرز تهیه خورش کاری ماهی غذای بندر عباسی ها

ماهی یکی از لذیذترین مواد غذایی است که در نقاط مختلف جهان طرفداران زیادی دارد و به انواع مختلفی هم پخته می شود. در این مطلب طرز تهیه خورش کاری ماهی که یک غذای بندر عباسی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورش کاری ماهی غذای بندر عباسی ها

مواد لازم برای 4  نفر

  • 400 گرم ماهی شیر خرد شده
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 1 ق س گشنیز
  • 2 حبه سیر
  • 1 ق چ ادویه کاری
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
  • نوک ق چ زنجبیل

طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.

2. ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

3. حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.

4.  ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.

5.  رب گوجه‌فرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

6. در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه