طرز تهیه ترشی آجیلی (یک ترشی ملس)

طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
مواد لازم :

بادام هندی
 200 گرم
 بادام
 200 گرم
 گردو
 200 گرم
 پسته
 200 گرم
 برگه زردآلو
 250 گرم
آب جوش
سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
سركه سفيد
سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
چوب دارچين
چند تكه كوچك
هل
يك و نيم قاشق چايخوری

طرز تهیه ترشی آجیلی (یک ترشی ملس)
طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن‌ها را جدا كنيد.
آن‌ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس آن‌ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه‌ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.

نكته :
1 – تمام آجيل‌ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 – طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

منبع : hashpazi.ir

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه