در این مطلب از سری مطالب پیشین که غذای سنتی و اصیل ایرانی را آموزش داده ایم، طرز تهیه باقلا قاتوق که ی غذای گیلانی است را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم برای 2 نفر
- 100 گرم باقلای خشک کشاورزی(پاچ باقلای رشتی)
- 2 ق س شوید خشک
- 4 عددسیر
- 2 عدد تخممرغ
- 2 ق س روغن
- 2 لیوان آب
- به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. باقلای خشک را از 6 ساعت قبل خیس کنید، سپس پوست آن را جدا کنید.
2. حالا در یک تابه مناسب باقلا و سیر خرد شده را تفت دهید.
3. شوید خشک، نمک ،فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ، هم بزنید.
4. حالا دو لیوان آب را اضافه کنیدو روی حرارت کم بگذارید تا باقلاها بپزند.
5. وقتی باقلا پخت تخممرغها را روی باقلاها بشکنید. خورش را هم نزیند و بگذارید تخممرغ ها روی خورش ببندند.بعد از 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.