ساده ترین دستور پخت خاکینه هویج خوشمزه
خاکینه هویج خوشمزه
خاگینه یکی از قدیمی ترین گزینه ها در آشپزی محسوب می گردد و دستور تهیه آن با مواد غذایی مختلف اصولا یک قاعده دارد. خاگینه هویج یکی از انواع خاگینه های مقوی و خوشمزه است که طرفداران بسیاری را نیز دارد.
دستور پخت خاکینه هویج
خاگینه هویج از انواع شیرینی های خوش طعم است و در طرز تهیه خاگینه هویج از تخم مرغ و هویج و بیکینگ پودر و آرد و وانیل و دارچین و پودر گردو استفاده می شود همچنین برای تهیه شربت خاگینه هویج نیز از آب و شکر و زعفران دم کرده استفاده می شود.
طرز تهیه خاگینه هویج
خاگینه هویج دارای طعمی بی نظیر است و شما می توانید این نوع خاگینه را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
- هویج : ۳ تا ۴ عدد
- تخم مرغ : ۴ عدد
- بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل : مقداری
- آرد : ۶ قاشق سوپخوری
- دارچین : ۱ قاشق سوپخوری
- پودر گردو : ۶ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
- آب : سه پیمانه
- زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
- شکر : دو پیمانه
طرز تهه خاگینه هویج
- برای طرز تهیه خاگینه هویج ابتدا هویج را به صورت ریز رنده کنید.
- با کمک دست آب هویج را بگیرید تا تفاله آن باقی بماند.
- تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و با وانیل هم بزنید.
- آرد را سه بار الک کنید و به همراه بیکینگ پودر به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- تفاله هویج را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.
- در مرحله بعدی طرز تهیه خاگینه هویج مخلوط مواد خاگینه هویج را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از مخلوط مواد را با دارچین و پودر گردو مخلوط کنید.
- کف و اطراف ظرف پیرکسی را با روغن مایع چرب کنید و یک قسمت از مخلوط مواد خاگینه را در ته ظرف بریزید و با کمک قاشق سطح مواد را صاف کنید و قسمت دوم مخلوط مواد خاگینه را روی قسمت اول بریزید و صاف کنید.
- ظرف پیرکس را درون فر با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه شربت خاگینه
- برای تهیه شربت خاگینه شکر و آب را درون ظرفی مناسب بریزید و زعفران دمکرده را به شربت اضافه کنید تا به دمای جوش برسد و بعد از جوش آمدن شربت خاگینه شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شربت به صورت آرام آرام بجوشد و به قوام مناسب برسد.
- خاگینه را از درون فر بیرون آورید و خاگینه هویج را تا زمانی که گرم است به صورت قطعات کوچک برش بزنید.
- بعد از برش زدن خاگینه ها آن ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون شربت قوام آمده بیندازید تا بجوشند.
- زیر شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا برش های خاگینه به مدت ۱۵ دقیقه دیگر درون شربت باقی بماند تا شربت به خورد برش های خاگینه برود.
- در آخر نیز برش های خاگینه را از درون شربت بیرون آورید و برش های خاگینه را درون صافی قرار دهید تا شیره اضافی آن ها گرفته شود سپس خاگینه هویج را با پودر گردو و پودر پسته تزیین کنید.