روش خشك كردن ليمو عمانی

برای خشک کردن لیمو و  روش خشک کردن لیمو عمانی که یکی از چاشنی های ما ایرانی ها در تهیه انواع غذاها محسوب می شود را در این مطلب به شما عزیزان آموزش می دهیم.

 

روش خشک کردن لیمو عمانی

روش خشك كردن ليمو عمانی

لیمو عمانی در واقع همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا های ایرانی و عربی استفاده می شود و در دو رنگ زرد مایل به قهوه ای و سیاه به بازار عرضه می شود.

مواد لازم برای تهیه :

لیمو ترش: ۱ کیلو
سرکه: ۱ فنجان
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

لیمو ترش‌ها را بشویید سپس روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۱ روز کناری قرار دهید.

پس از ۱ روز لیمو‌ها را با آب سرد بشوئید.

درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. باید لیمو‌ها را در ۲ مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
در مرحله اول لیمو‌ها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و ۱۰ ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیمو‌ها را با آب سرد آبکشی کنید.

روش خشک کردن لیمو عمانی

در مرحله دوم لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار ۱ دقیقه اجازه دهید لیمو‌ها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید، اما آبکشی نکنید.
پس از خنک شدن لیمو‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید، پارچه‌ای را در آفتاب پهن کنید و لیمو‌ها را به مدت ۱۰ روز روی پارچه قرار دهید، پس از این مدت زمان لیمو‌ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک شوند.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه