روش تهیه معجون میوه ایتالیایی

روش تهیه معجون میوه ایتالیایی

روش تهیه معجون میوه ایتالیایی

طرز تهیه شیک ماست و میوه ایتالیایی

 

مواد لازم : (۲ نفر)

کمپوت گیلاس : ۱ لیوان (یخ زده و بدون هسته)

ماست چکیده : ۱ لیوان (کم چرب)

مخلوط آب گیلاس و انار : ۱ لیوان

آناناس : ۲۵۰ گرم (تازه یا کنسروی)

موز : ۱ عدد (پوست کنده و اریب برش زده)

 

طرز تهیه :

آناناس ها را در مخلوط کن بزنید تا کاملاً له شوند. چند برش موز را برای سرو کنار بگذارید و باقی مانده را با مخلوط آناناس در مخلوط کن بزنید. ماست، آب گیلاس و انار و گیلاس ها را داخل این مخلوط بریزید و خوب بزنید تا یکدست و مانند معجونی نرم و غلیظ شود.

مخلوط را در یخچال بگذارید و پس از چند ساعت آن را سرو کنید. هنگام سرو کردن می توانید آن را با تعدادی برش موز یا چند گیلاس تزئین کنید.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه